20 juni: vertoning van de film ‘Seeking Haven’ in Amsterdam

Op 20 juni wordt de film ‘Seeking Haven’ vertoond in De Balie in Amsterdam. Deze film vertelt het verhaal van de Noord-Koreaanse vluchtelinge Kim Young-soon, die met haar zus Noord-Korea ontvluchtte. Samen trachten ze de Zuid-Koreaanse ambassade in Bangkok te bereiken, maar Kims zus wordt opgepakt en teruggestuurd naar Noord-Korea. De documentairemakers leggen de meest moeilijke en pijnlijke momenten van Young-soon vast en volgen haar op haar weg naar vrijheid, weg van haar geliefde familie.

Na afloop is er een vraaggesprek met Pieter Fleury (maker van de zeer aanbevelenswaardige documentaire “Noord-Korea: een dag in het leven“) en mijzelf. De inhoud van de film zal worden nabesproken en er is een mogelijkheid om vragen te stellen.

Bestel hier tickets voor de film.