“Camp 14” vertoond in verschillende Nederlandse steden

Vanaf vandaag begint Movies that Matter On Tour, waarbij op verschillende plaatsen in Nederland de film “Camp 14: Total Control Zone” wordt vertoond. Deze film gaat over een jongen die geboren werd in een Noord-Koreaans werkkamp en op 23-jarige leeftijd ontsnapte en voor het eerst kennismaakte met de buitenwereld. Hij vertelt over de gruwelijke toestanden in het kamp, waar hij gek genoeg ook een beetje heimwee naar heeft.

Na de film is er een “verdiepingsprogramma” met vragen en discussies waarbij ik aanwezig zal zijn. Eenieder die interesse heeft in een unieke en indrukwekkende humanitaire film kan ik de avond zeer aanraden! De trailer is op de website te zien.

Ik zal aanwezig zijn bij het verdiepingsprogramma op:

Bij de avonden van 7 en 9 oktober zal ook Marc Wiese, de regisseur van de film, aanwezig zijn. Ik hoop velen van u daar te zien en te spreken.