“My Way in Pyongyang” – Holland Doc van Rob Niemantsverdriet

Terwijl de spanningen op het Koreaanse schiereiland dagelijks het nieuws halen, is het voor de geïnteresseerden wellicht leuk om de volgende Holland Doc over Noord-Korea te kijken. Rob Niemantsverdriet en Henk Weltevreden reisden in april 2012 naar Pyongyang en maakten een mooie documentaire van hun tijd in Noord-Korea. Een aanrader voor iedereen die eens wat mooi en rustig videomateriaal van het leven in de Democratische Volksrepubliek van Korea wil zien.

3 gedachten over ““My Way in Pyongyang” – Holland Doc van Rob Niemantsverdriet

  1. Goedendag, mijnheer Van der Veen.
    Ik vond uw artikel in Vonk heel interessant. Zou U dat niet oip uw blog willen plaatsen, zodat ik er naar kan verwijzen ?

    Met vr groet, J V.

    ( ik zie niet waar ik een mail aan U kan sturen, dus reageer ik maar op uw laatste artikel)

Reacties zijn gesloten.