Gesprek Nu.nl over ‘grote crisis’ in Noord-Korea

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft deze week gezegd dat zijn land in ‘grote crisis’ verkeert. Met Nu.nl sprak ik als Noord-Koreadeskundige over de situatie in Noord-Korea.

Bekijk hier de video: Kim Jong-un kondigt ‘grote crisis’ af: wat is de situatie in Noord-Korea?

North Korean leader Kim Jong Un speaks during the opening of the 3rd Plenary Meeting of the 8th Central Committee of the Workers’ Party of Korea (WPK), in Pyongyang, North Korea, in this undated photo released on June 16, 2021 by North Korea’s Korean Central News Agency (KCNA). KCNA/via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THIS IMAGE. NO THIRD PARTY SALES. SOUTH KOREA OUT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *